2011 Memories !


Hey korang ,  how your day ? Kite dah nak masuk 2012 rite ? A year that second paling menakutkan aku . Aku  bakal menduduki PMR. You know PMR ? Ye PMR !! 

K stop .. 

2011 , banyak memories aku .. Paling best , aku terime banyak pengajaran .. About relationship , friend , sister ,.. Everything !! Tuhh la aku cakap , 2011 banyak bagi pengajaran kat aku .. Even kadang-2 , aku nak form one balik .. Even form one banyak duka dari happy ,  tapi aku ramai kawan .. Aku rapat dengan senior-2 aku . Sekarang ? Dah taak .. Sokay , salah aku jugakk ... 

The happy time bile group kerja khursus Geo ktrang rajin nak gi satu , satu rumah buat soal jawab .. Maybe kate kitrang kolot , tapi , helllo ! Korang yang kolot sebab tak dapat pengalaman ... Sweet ok ? 

Second , bile aku and member-2 , ambik 3 orang adik angkat .. ahah , 4 adik angkat ? Terus terang aku kate , dorang memang memeningkan .. Tapi ni la peranan kakak ..  Dorang ajar aku macam mana nak sayang adik sendiri ..

Relationship ? Aku tak nak komen pape ayat pasal tuhh .. Soooooo sensitif ! 

Friend ? Ahah ! Macam-2 awak tahu ? Ituuu iniii ... Yang pasti , semua salah aku .. Syifaa yang talam dua muka , Syifaa yang tikam belakang , Syifaa yang nakal , Syifaa yang berat sebelah , Syifaa yang kejam , Syifaa macam-2 ! Semua benda tak kan berlaku kalau bukan aku yang mulekan dulu ... 

2011 banyak buat kenangan pada aku .. Yang pasti , dunia aku sekarang tak bermakna tanpa orang sekeliling aku .. Kawan-kawan , family ... Dan aku tak sanggup kalau dorang tak de .. 

Dan semua tuhh akan berlaku tahun depan .. Aku tak sanggup nak hadapi 2012 .... But i have to ! Wish me luck , sayang ... 

#aku perlukan sokongan korang ... (: 

1 comment: